GOLF PRO

Jag heter Henric Singemo och har jobbat som golftränare sedan 1990.

Jag anser att varje elev är unik och utgår från det när jag instruerar i golf. Hos mig kan du boka dina lektioner oavsett om du har grönt kort som målsättning eller om du siktar på en karriär som elitspelare. Jag erbjuder allt från veckokurser till privatlektioner.

Du kan också boka en spellektion där du tillsammans med mig går en rond på 9 eller 18 hål. Detta är oerhört nyttigt och är en privatlektion som innehåller både scoreanalys, spelstrategi, klubbval och tekniska tips.

Vill du köpa nya klubbor går det utmärkt att anlita mig då jag jobbar med Custom Fitting och har jobbat med det sedan mitten av 1990-talet.

GOLFLEKTIONER

Privatlektion 25 min
SEK 350 SEK

Privatlektion 50 min
SEK 650 SEK

Lektionspaket
3 st 25-minuters lektioner 900 SEK
Villkor: att alla lektioner tas ut inom 30 dagar

Spellektion
Spela 9 hål med din PGA-pro och jag lär dig hur du ska planera ditt spel, vilka klubbor du ska välja och gör en scoreanalys under ronden.
3 personer 700 SEK per/person inkl lunch

Spellektion privat
Spela 9 hål med mig som är PGA-pro. Här blir fokus bara på dig och ditt spel. Jag lär dig hur du ska planera ditt spel, vilka klubbor du ska välja och gör en scoreanalys under ronden.  Vi börjar med en 50 minuters lektion innan vi går ut och avslutar med en gemensam lunch.
1 person 1 800 SEK inkl. lunch.